CV-online.se

Vi har just nu tekniska problem vilket gör att det stundtals kan vara svårt att skapa nya konton och att logga in. Vi jobbar på att lösa detta!

Kontakta oss

Vi vill gärna höra vad du tycker om CV-online.se. Om du har några önskemål eller om du hittar saker som beter sig konstigt får du också gärna höra av dig.

Vi läser alla meddelanden vi får, men eftersom vi inte jobbar med CV-online.se på heltid kan det ibland ta några dagar innan vi hinner svara. Vi hoppas på överseende med det!

Var vänlig och observera att vi tyvärr inte har några resurser att hjälpa dig med innehållet i ditt CV, utan att vi bara kan hjälpa dig med frågor angående själva tjänsten!

Har du frågat efter ett nytt lösenord men inte fått något? Kontrollera gärna att mailet inte sorterats som spam innan du kontaktar oss!

Under sommaren kan det ta lite längre tid än vanligt att få svar från oss. Vi beklagar detta, men hoppas att ni har förståelse för att vi vill vara lite lediga.
E-post och telefon

Genom att använda formuläret fastnar ditt meddelande inte i våra spamfilter. Det går bra att skicka e-post också, men då kan vi inte garantera att ditt meddelande når oss. Använd e-postadressen .

Vi har tyvärr inte tillräckligt med resurser för att hinna svara på frågor på telefon.Ny användare?   Glömt ditt lösenord?

Spara / dela med dig

Att söka jobb

Tips för ett bättre CV
Några snabba tips på hur du enkelt kan skriva och förbättra ditt CV.

Skriva ett personligt brev
En jobbansökan ska inte bara innehålla ett CV. Vi har tips på hur du skriver ett bra personligt brev.

Anställningsintervjun
En samling med konkreta tips för dig som ska på anställningsintervju.

Annonser / Externa länkar

Unionen
Inkomstförsäkring, karriärstöd och kostnadsfri CV-granskning för alla medlemmar.

© Copyright 2004-2013

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!