CV-online.se

Vi har just nu tekniska problem vilket gör att det stundtals kan vara svårt att skapa nya konton och att logga in. Vi jobbar på att lösa detta!

Om tjänsten

CV-online.se hjälper dig att snabbt skapa ett attraktivt CV. Du ska inte behöva vara expert på design för att få en arbetsgivare att höja ögonbrynen!

Vår målsättning

Vi vill att alla på ett enkelt sätt ska kunna visa upp ett attraktivt CV. Det gör vi genom att ha ett enkelt men effektivt användargränssnitt och CV-mallar av hög kvalitet. Vår förhoppning är att man med hjälp av CV-online.se ska kunna lägga mindre tid på utformningen av sitt CV och mer tid på innehållet.

CV-online.se drivs utan vinstintresse och är helt gratis att använda. De kostnader vi har för drift och vidareutveckling försöker vi täcka genom att visa annonser.

Annonser och samarbete

Är du intresserad av att samarbeta med CV-online.se? Du når tusentals personer genom att annonserar på CV-online.se! Har du idéer på andra former av samarbeten så är det också mycket möjligt att vi är intresserade.

Vår besöksstatistik publiceras numera på SIS-Index.se. Hos oss kan du få bra placerade och sökmotorvänliga annonser, men vi erbjuder också andra former av annonsering. Kontakta Inskrift för mer information.

Copyright

CV-online.se är utvecklad av Acies Interactive HB och har varit tillgänglig på Internet sedan november 2004. Design, texter och CV-mallar skyddas av upphovsrätten. Copyright © 2004-2010.

Drift och utveckling

Drift och vidare utveckling sköts av Acies Interactive HB, Birgittavägen 17, 177 31 Järfälla. Organisationsnummer 969694-3209. Företaget innehar F-skattsedel.

För mer information, kontakta oss.Ny användare?   Glömt ditt lösenord?

Spara / dela med dig

Att söka jobb

Tips för ett bättre CV
Några snabba tips på hur du enkelt kan skriva och förbättra ditt CV.

Skriva ett personligt brev
En jobbansökan ska inte bara innehålla ett CV. Vi har tips på hur du skriver ett bra personligt brev.

Anställningsintervjun
En samling med konkreta tips för dig som ska på anställningsintervju.

Annonser / Externa länkar

MinaJobb.se
Spara och organisera dina jobbansökningar! Håll reda på ansökningsdatum, intervjuer, med mera.

© Copyright 2004-2013

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!