CV-online.se

Vi har just nu tekniska problem vilket gör att det stundtals kan vara svårt att skapa nya konton och att logga in. Vi jobbar på att lösa detta!

För Webmasters

Har du en egen blogg eller hemsida? Här finns information som kan vara intressant för dig. Vi kommer att uppdatera med mer intressant innehåll framöver.

Länka till oss

Om du tycker vi erbjuder en bra tjänst får du mycket gärna länka till oss. Länka direkt till www.cv-online.se om du har en svensk sajt och www.cvonnet.com om den är på något annat språk.

Hör gärna av dig om du länkar till oss, så lovar vi att besöka din sajt! Är din hemsida eller blogg relevant för våra användare länkar vi tillbaka.

Artiklar

Nedanstående artikel är fri att modifiera och publicera under villkor att du anger CV-online.se som ursprunglig källa. Fler, och lite längre, artiklar är på gång.

Notera att texterna "Skriva ett personligt brev" och "Anställningsintervjun" som finns här på CV-online.se inte är fria att kopiera!

API

Vi har för närvarande inget öppet API, men om det efterfrågas är det inte helt omöjligt att vi öppnar det framöver. Detta skulle möjligöra för vem som helst att utnyttja CV-online.se för att göra en tjänst för att skapa CV och egna CV-mallar.Ny användare?   Glömt ditt lösenord?

Spara / dela med dig

Att söka jobb

Tips för ett bättre CV
Några snabba tips på hur du enkelt kan skriva och förbättra ditt CV.

Skriva ett personligt brev
En jobbansökan ska inte bara innehålla ett CV. Vi har tips på hur du skriver ett bra personligt brev.

Anställningsintervjun
En samling med konkreta tips för dig som ska på anställningsintervju.

Annonser / Externa länkar

MinaJobb.se
Spara och organisera dina jobbansökningar! Håll reda på ansökningsdatum, intervjuer, med mera.

© Copyright 2004-2013

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!